DIVA TOUCH 32”

DIVA, INOVAȚIA ARE PROPRIUL INTERPRET

DIVA este cel mai versatil și mai inovator segment de cafea de pe piață: satisface pe deplin nevoile extinse ale consumatorilor, oferind 350 de combinații de băuturi și arome diferite, bazându-se pe o interfață extrem de interactivă și intuitivă. Cu DIVA, gusturile consumatorilor sunt transformate în rețete reale pentru băuturi delicioase, datorită unui sistem ghidat ce permite crearea de băuturi personalizate. Versatilitatea și oferta completă fac din DIVA actrița principală a sectorului vending.

01. ALEGEȚI

NENUMĂRATE COMBINAȚII

Utilizatorii pot alege între 5 familii de băuturi calde (6 selecții pentru fiecare familie) și între 2 dimensiuni de pahare, disponibile și cu capace. De asemenea, puteți seta 2 meniuri pentru acces rapid la o categorie de băuturi (favorite, best-seller, sănătoase, etc.).

02. CUSTOMIZAȚI

CREAȚI-VĂ PROPRIA BĂUTURĂ

DIVA satisface toate gusturile: fiecare băutură poate fi personalizată prin adăugarea unui număr de ingrediente de cea mai bună calitate și transformată într-o rețetă reală, cu peste 350 de combinații diferite de băuturi, obținute din cafea măcinată, lapte proaspăt și produse solubile.

03. LĂSAȚI-VĂ GHIDAT

O JOACĂ DE COPII

Procesul de selecție ghidat al interfeței grafice va oferi utilizatorilor o experiență personalizată de gastronomie senzorială vending. Și, pentru a satisface orice cerințe dietetice specifice, software-ul furnizează, de asemenea, detalii nutriționale utile asupra fiecărui ingredient.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ ȘI PROGRAMABILĂ

Diva este proiectat în întregime pentru a facilita accesarea părților interioare ale sistemului și pentru a le curăța; etapele de spălare și curățare sunt programabile, periodice și automate.

DESIGN INOVATIV ȘI INTELIGENT

Designul său inovator și utilizarea materialelor de înaltă calitate fac de asemenea DIVA o mașină de lux: stilul său contemporan, liniile netede și ecranul tactil larg dau luciu într-un stil expresiv și dinamic.

TOUCHSCREEN LCD 32”

Monitorul LCD cu ecran tactil 32″ simplifică procesul de achiziție, ghidează utilizatorul în personalizarea băuturilor, oferind acestuia o experiență unică și permițând reproducerea conținutului multimedia.

ECONOMIE DE ENERGIE

Opțiunea Mod de economisire a energiei reduce consumul de energie prin plasarea boilerului în poziție de așteptare pentru anumite perioade de timp datorită setului de ceasuri (pentru modul de economisire a energiei și activitățile de promovare).

Sunteți sedus de DIVA?

Pentru orice întrebări, mai multe detalii și pentru a afla o modalitate de a obține DIVA pentru activitatea dvs.: