Sponsor Oficial World Championships Events

Astoria - Sponsor Oficial al Campionatelor
"WORLD LATTE ART" și "WORLD COFFEE IN GOOD SPIRITS"

Astoria este sponsorul oficial al World Coffee Latte Art și World Coffee in Good Spirits. Plus4You, topul de linie al Astoria, va fi aparatul oficial de cafea din cele două evenimente produse de World Coffee Events, ale căror campionate mondiale au avut loc la Göteborg, Suedia, la World of Coffee 2015.
Organizat de World Coffee Events (EVC) - stabilite de Asociația Specialitate de cafea din Europa (SCAE) și Specialitatea Asociația de Cafea Americii (SCAA) pentru a promova evenimente legate de comunitatea de cafea - World Latte Art și World Coffee in Good Spirits reprezintă o provocare specială pentru barista: traducerea artei cafelei într-o expresie artistică autentică, în care tehnica și originalitatea, îndemânarea și creativitatea, coexistă într-un echilibru perfect. La fel ca cel al laptelui + cafea și cafea + băutură, atunci când cunoașterea profesională și cea mai bună lucrare de tehnologie vin împreună pentru a crea o combinație inspirată.
"Suntem extrem de mândri că World Coffee Events a ales să se bazeze pe tehnologia Astoria pentru a asigura un înalt nivel tehnic pentru aceste două competiții", a declarat Stefano Stecca, Director Comercial Astoria. "Astoria a lucrat întotdeauna pentru a promova profesionalismul barista și cuprinde, la cel mai înalt nivel misiunea World Coffee Events, pentru a răspândi cultura cafelei de specialitate prin recompensarea excelenței tehnice și de calificare în întreaga lume."

"Plus4You, care asigură o calitate constantă, gust perfect,caimac și corp excelent, este aparatul de espresso perfect pentru a furniza valoare adăugată proeminentului campionat profesional Latte Art", a comentat Flavio Urizzi - Astoria Export Manager / Key Accounts Manager. "Masina noastra pilot combină precizia tehnică și stilul, iar versatilitatea sa o face sa fie locul ideal pentru terenul de testare participanților World Latte Art și World Coffee in Good Spirits." Un simbol al excelenței tehnice și a filozofiei verzi Astoria, Plus4You este modelul de top în linia verde, o serie revoluționară de mașini de espresso eficiente energetic care asigură economii de energie certificate de 47,6%, în modul de așteptare și 30% în timpul funcționării, datorită unui cazan separat pentru fiecare grup de preparare a cafelei și un sistem care memorează consumul. Astoria inseamna tehnologii cu impact redus asupra mediului, iar noul Plus4YouTS dispune de un ecran tactil capacitiv de ultimă generație. "Pentru noi, parteneriatul cu World Coffee Events reprezintă o investiție importantă în viitor. Nu e doar o oportunitate de a ne promova într-un cadru internațional de prestigiu, dar, de asemenea, o oportunitate de a întâlni baristi din întreaga lume", a spus Stecca.

 

Despre World Coffee Events

Misiunea World Coffee Events este de a dezvolta evenimente care să angajeaze comunitatea de cafea de specialitate și de a promova excelența cafelei. Fondată în 2011 în cooperare comună a Asociațiilor de Cafea de Specialitate din Europa și America, World Coffee Events este producător principal de evenimente pentru comunitatea de cafea și licențiază campionate naționale în mai mult de 60 de țări în care sunt implicați mii de participanți din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru la www.worldcoffeeevents.org