Think Green

Think Espresso

Gândiți espresso, gândiți verde!
Astoria crede în protejarea mediului înconjurător, în economisirea energiei și reducerea oricărui tip de deșeuri. Acesta este motivul pentru anii de cercetare petrecuți de companie a fost axat pe produse cu un impact redus asupra mediului.
Barista și restaurantele pot, de asemenea, alege să utilizeze mașini și aparate de economisire a energiei. Aceasta este ideea din spatele Plus 4 You, din clasa "A" a mașinilor de cafea. Lansată pe piață în 2009, această mașină revoluționară este modelul lider în linia verde Astoria, oferind economii certificate de energie între 30% și 47,6%.
Brand-ul Astoria înseamnă excelență, datorită filozofiei industriale de ultimă oră bazată pe reducerea deșeurilor și maximă eficiență energetică. Această filozofie este cel mai bine exprimată în principala fabrica din Susegana, inima sistemului de producție Astoria.

main-1-RI5A9069-wpcf_520x346
RI5A1525-wpcf_520x314

Think Lean

Energia cafelei este valoroasă, iar Astoria știe cum să o folosească cu înțelepciune. Viziunea verde Astoria este evidentă în metodele riguroase de producție, printre care se numără următoarele:

 • funcția de oprire automată și sisteme etanșe
 • tehnologie de ultimă oră pentru gestionarea deșeurilor din procesul de producție
 • tehnici de sortare inteligente pentru maximizarea reciclării
 • sistemele dezvoltate pentru a recupera materialele utilizate în faza de sortare, inclusiv filtrarea și reutilizarea apei folosite în timpul fazei de testare a mașinilor

Grija pentru mediul înconjurător este aplicată chiar și în utilizarea corectă a iluminatului. Astoria dispune de un sistem de iluminat dezvoltat pentru a se auto-regla în funcție de sursa de lumină exterioară. De asemenea, compania este atentă la nevoile noastre de încălzire și consumul total de energie. Politicile specifice ale companiei și cele 150 de ore de formare în fiecare an, asigură că facilitățile Astoria fac posibilă utilizarea mai eficientă a energiei. Distingând mărcile comerciale: constructori de eficiență Inima companiei este sediul din Susegana (Treviso), care este în prezent cea mai mare fabrica din lume producătoare de mașini de cafea. Acoperind 19000 de metri patrati, fabrica a fost inaugurata in 2007 si s-a dezvoltat in jurul conceptului de fabricație "lean".

Economisire Energetica

Distribuirea puterii numai acolo unde este nevoie. Software-ul special permite Plus 4 You sa afle modul în care volumul de lucru variază de-a lungul diferitelor momente ale zilei și săptămânii și să se auto-regleze în mod corespunzător, activând serviciile și funcțiile indispensabile, de la o perioadă la alta. Energia este distribuită numai în cazul în care și atunci când este nevoie. Un exemplu? La un restaurant Plus 4 You funcționează mai mult în anumite perioade ale zilei (12:30 - 03:00), în timp ce restul timpului trebuie să rămână pornit și să fie gata de utilizare. Plus 4 You comută automat grupurile infuziei în standby atunci când nu este mult de lucru și apoi le face să lucreze mai mult în tura de prânz. În cazul în care barmanul trebuie să solicite toate grupurile infuziei să funcționeze simultan, aparatul poate fi comutat manual. În 60 de secunde (timpul necesar pentru masurarea cafelei și pregatirea farfuriilor) grupurile de infuzie sunt perfect în concordanță cu temperatura corespunzătoare.

Senza-titolo-11-wpcf_520x347

Economisirea energiei pe timp de nefunctionare.

Un sistem special comută aparatul în modul de economisire a energiei pe timp de noapte pentru a păstra aparatul la temperatura minimă necesară pentru a se evita un șoc termic, cu un consum minim de energie. În dimineața următoare Plus 4 You este gata să lucreze la capacitate maximă în doar câteva minute, chiar și primele cafele produse fiind excelente. Cu alte mașini, în cazul în care barista dorește să economisească energie, aparatul trebuie să fie oprit, ceea ce creează stres termodinamic, lucru ce deteriorează materialele și compromite durata de viață a aparatului. În cazul în care, pe de altă parte, acesta decide să-l lase pe toata noaptea, va consuma la fel de multa energie ca și atunci când funcționeaza la capacitate maximă.

Flexibilitate

Precizie Absoluta

1 cazan pentru abur + rezervoare separate pentru de apă în mod specific pentru cafeaua espresso. Aburul are nevoie de o temperatură diferită de cea a espresso-ului. Într-o mașină convențională este dificilă separarea celor două, astfel încât mașinile recurg la o metodă ce poate compromite calitatea în ceașcă de cafea. Cu Plus 4 You fiecare grup de preparare a cafelei are propriul rezervor de apă, ceea ce garantează o maximă stabilitate. Diferite amestecuri, aceleași rezultate excelente. Fiecare amestec necesită condiții specifice pentru a livra cea mai bună calitate în ceașcă. Cu Plus 4 You temperatura din fiecare grupă de preparare a cafelei poate fi reglată în mod independent. Această flexibilitate absolută garantează soluția cea mai potrivită pentru diferite amestecuri.

Total control

The temperature can be adjusted digitally at three different points on the machine:

 • Steam boiler
 • Coffee water tank
 • Brew group

The digital control system continually adjusts the setting, guaranteeing precision and consistency. Speed, simplicity and precision help to achieve the desired quality.

Stabilitate in orice condiții

Un sistem sofisticat electronic de control păstrează modificările temperaturii apei la mai puțin de 1 grad, comparativ cu 6 grade la mașinile convenționale. Calitatea rămâne constantă pe tot parcursul zilei, de la prima la ceașcă pana la cea cu numarul 100.

RI5A9869_2-wpcf_520x350
Turnare cu zero defecte

Caracteristica de auto-diagnosticare a Plus 4 You compară parametrii fiecării ieșiri individuale la valori standard pentru o ieșire ideală, oferind barista informații în timp real cu privire la produsul final în curs de pregătire. În cazul în care extracția este defectuoasă, sistemul poate indica cauzele posibile și sugerează cele mai bune soluții cu mesaje simple ce apar pe panoul de afișaj.

Setările parametrilor pentru barista
  Funcții Display:
 • Setări de temperatură de încălzire ceașcă
 • Setări de temperatură a aburului
 • Setări de temperatură automată aburitor
 • Setări ceas
 • Vizualizarea statisticilor de ieșire
Setările parametrilor pentru tehnician
  Smart card
  Introdus cu setările:
 • Standard
 • Pre-setare pentru tipul de cafea
 • Display
 • Intrare setări manuale

We are water

Cât de mult contează calitatea apei atunci când vine vorba de prepararea espresso-ului? O mulțime, în cazul în care considerați că apa reprezintă 98% din fiecare ceașcă de cafea. Asigurându-vă că aparatul primește scalare corespunzătoare este o modalitate de a garanta o calitate constantă, un gust perfect, crema optima si corp. Prepararea unui espresso este influențată de prezența clorurii și a mirosurilor nedorite - în special sulfiti, care au un impact direct asupra percepției de flori și fructe proaspete - și de săruri de calciu și magneziu, ce determină duritatea apei. Având în vedere importanța calciului în obținerea corpului, precum și o cremă elastică și stabilă, apa mai dura favorizează, în general, calitatea cafelei, dar, de asemenea, interferează cu necesitatea de a menține funcționalitatea eficientă a mașinii. În scopul de a garanta un profil perfect, senzorial, s-au dezvoltat o serie de metode inovatoare, care constau în principal din filtre ce combina protecția împotriva acumularii de oxid de calciu cu eliminarea substanțelor nedorite, astfel încât să nu compromită calitatea senzorială a cafelei sau a părților metalice ale maşinii. Grație aplicării apei + mai multe sisteme de filtrare BWT, mașinile Astoria permit utilizatorului să obțină o cafea cu gust excelent, care este, de asemenea, mai sanatosa.

Sistemul multifuncțional de filtrare BWT protejează părțile vitale ale mașinii și garantează o producție mai mare de vapori, chiar și la temperaturi scăzute. Se compune din cartușe care, odată epuizate, sunt 100% reciclabile, fiind în conformitate cu viziunea Green Astoria.