Espressoare Astoria

Hybrid

Hibryd este veriga de legătură între o mașină de cafea tradițională și una complet automată. Rezultatul este calitatea superlativă a cafelei în ceașcă tipic unui espresso tradițional, combinat însă cu ușurința de utilizare a unei mașini beam-to-cup. Hybrid a fost dezvoltat pentru a asigura o performanță remarcabilă în mediile caracterizate de un consum ridicat de cafea și de mare fluctuație a personalului. Hibrid menține plăcerea tradiției, ce reproduce acțiunile familiare legate de prepararea unui espresso, pentru a garanta rezultate excelente chiar de la un barista mai puțin experimentat.

Hybrid ⋆ Espressoare Astoria | Espressoare Profesionale | Service Espressoare | Expressoare | Expressor | Expresoare | Expresor ⋆ www.espressoare.com

Gemma

Gemma este noua generație de super-automate de la Astoria, care, datorită atitudinii tehnologice puternice, garanteaza rezultate deosebite în ceea ce privește calitatea în cupa și oferă nivelul maxim de personalizare în cadrul băuturilor distribuite. O mașină de cafea profesionala de cu un design esențial fin, capabil să se confrunte cu productivități ridicate, datorită utilizării cazanelor independente și a unui sistem hidraulic inovator, care să permită o funcționare continuă chiar și cu sarcini grele. Mai mult, cele două râșnițe standard integrate permit utilizarea a două amestecuri diferite de cafea simultan sau se pot seta diferite măcinări in functie de băutura ce trebuie să fie pregătită.

Plus 4 You

Plus 4 You TS este o mașină din linia verde Astoria: aceste mașini au un impact redus asupra mediului și pot reduce consumul cu până la 47,6% în comparație cu mașinile tradiționale de cafea.
Grație unui software inovator care gestionează functia standby automat în timpul pauzelor de operare, funcția de consum redus de energie pe timp de noapte și reglarea inteligentă a temperaturilor, Plus 4 You TS distribuie puterea numai în cazul în care și atunci când este necesar.
Calitatea este asigurată printr-un sistem inovator de control care gestionează grupurile unice în toate fazele de extracție a cafelei, de la pre-infuzie până la distribuire.

Rapallo

O mașină de cafea tradițională, cu un design retro. Linia sa unică și unitățile vizibile fac din Rapallo un espressor special de rafinat. Mașina manuală cu pârghie, fiabilă și simplu de utilizat, este produsă pentru acei barmani care doresc să rămână la tradiția adevărată a cafelei espresso italiană, chiar si in masina lor de cafea.

Gloria

Gloria este producatorul traditional de cafea ce garanteaza o calitate extraordinară într-o cupă, cu tehnologie și stil. Gloria înseamna o zonă ergonomica de lucru, un nou design de tastatură, display* pentru vizualizarea și programarea funcțiilor, precum și un design curat, elegant. Circuitul termosifon mentine temperatura tuturor elementelor datorita stabilității fluxului continuu de apă. Gama larga de accesorii (autosteamer, unități de ridicat) oferă soluții pentru toate nevoile. Grijă pentru detalii și întotdeauna o cafea excelentă face ca Gloria sa fie unul din cele mai apreciate espressoare de către clienții Astoria. * (Opțional în modelul SAE)

Perla

Motto-ul nostru este simplu: producem mașini de cafea espresso potrivite pentru toate gusturile, dar, în același timp, oferim acele optionalele care le fac ideale pentru clienții cu cerințe speciale. Perla face din toate pauzele de cafea o plăcere. Este precisă, fiabilă și durabilă. Design-ul său curat se potrivește perfect cu orice decor interior.

Forma

Forma este un concept: acesta se poate adapta la împrejurimile sale și, în același timp, exprimă o personalitate foarte puternica. Forma se adaptează la cerințele și proiectele celor care îl aleg, cu o versatilitate care merge dincolo de design și posibile configurații. Este un instrument esențial pentru munca din lumea si pasiunea celor ce fac espresso. Forma este un element de unire: este o fuziune, o sinteză de design, calitate, tehnologie și sistem informațional ușor de utilizat.

Sabrina

Inspirată din stilul Vintage a anilor ’60, Sabrina, noul-născut în familia Astoria, iese în evidență prin caracterul și eleganța sa. Linii sinuoase și armonioase, subliniate de atingeri ale luminii iradiante din fundal, caracterizează panourile laterale ale mașinii. Caracteristicile Soft și dinamice aduc împreună caracterul profesional și stilul îndrăzneț dar rafinat al capacelor de grup cromate. Un design unic și fermecător în serviciul de tehnologiei și fiabilitatea de manevrabilitate dau un rezultă intr-o mai mare calitate și versatilitate în orice performanță.

Greta

Acest mic espressor versatil este potrivit pentru utilizarea atât profesională, cât și semi-profesională. Dimensiunile sale reduse și simpla sa utilizare face din Greta automatul de cafea perfect pentru birouri sau cafenele cu un volum redus de cafea. Componentele sale interne sunt identice cu cele utilizate în mașinile noastre profesionale, doar mai mici. Acest lucru garantează calitatea ceștii de espresso. Corpul lăcuit este din oțel si plastic, acesta este disponibil fie cu o pompă volumetrică internă, pentru conectarea la rețeaua de alimentare cu apă, sau cu o pompă de vibrații, pentru umplerea manuală.

Start

Touch